Eu-ARK mérnökség logó

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

A következőkben rögzített célkitűzések és lefektetett alapelvek szerint a MINŐSÉG az EU-ARK Mérnökség Kft. teljes tevékenységét átfogó minőségirányítási elven alapul.

Az EU-ARK Mérnökség Kft.vezetésének alapvető filozófiája a MINŐSÉG!


A társaságunk célja olyan jó minőségű, megbízható termékek, szolgáltatások gazdaságos előállítása, melyek a MEGRENDELŐK mindenkori minőségi igényeit is kielégítik. Folyamatos minőségfejlesztéssel kívánjuk a MEGRENDELŐK bizalmát megszerezni, megtartani, és versenyképességünket fokozni.

Megszerveztük és hatékonyan működtetjük társaságunknál az ISO 9001:2015 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERT amelyet a TÜV Rheinland Cert GmbH. / 01-100-1320312. nyilvántartási számon tanúsított!

HEGESZTŐÜZEMI TANÚSÍTVÁNYOK és HATÓSÁGI IGAZOLÁSOK

Beszállítóinktól is megköveteljük a rendszerszintű minőségirányítás működtetését. Rendszeres oktatással a társaság összes munkatársánál kialakítottuk és fokozzuk a minőségi tudatot, hogy elérjük a mennyiség - minőség kapcsolatban a minőségszemlélet váljon meghatározóvá. A minőségirányításba a társaság minden szakterületét és dolgozóját bevonjuk, valamint érdekelté tesszük a minőségirányítási követelmények teljesítésében. A társaság minőségirányítási feladatait egy független szervezet látja el, melynek felelős vezetője a minőségirányítási vezető

Elrendelem a MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV - ben és a csatlakozó minőségirányítási dokumentumokban, mint az

EU-ARK Mérnökség Kft.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI SZABÁLYZATÁBAN

foglaltak végrehajtását.

Felsőzsolca, 2019-09-12 .

Tisztelettel: Arnóczki László

EUROPEAN WELDING ENGINEER
Certificate No EWE AT 00227.
okl. gépészmérnök, HU-NME 150/1981.
okl. gépész műszaki tanár
ügyvezető

+36 20 937 3001